Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Zavazadla na motorku od Street Racer

motozem.cz, 8.2.2022

Cestujte komfortně s praktickými zavazadly

Pohodlí na cestách je zárukou dokonalého zážitku, protože to, co můžete vidět z mašiny, si v autě ani v letadle jednoduše neužijete. Jen si to představte, jak si na mapě vyberete cíl a vydáte se za dalším dobrodružstvím. V moto oblečení, jež vám garantuje ochranu i pohodlí během letních dní, si vyrazíte do přírody do kempu, na hory a klidně i za mořem. Kdo chce cestovat stylově a nekupovat si během zastávek veškeré potřebné vybavení, ten se neobejde bez funkčních zavazadel. Do těch vměstnáte vše potřebné pro svou cestu a máte jistotu, že díky kvalitnímu provedení je po cestě neztratíte.

Česká kvalita od Street Racer

Velmi žádaná česká značka Street Racer si své fanoušky získává vynikajícím poměrem ceny a kvality příslušenství na motorku a ani u zavazadel tomu není jinak. V nabídce od MotoZemě najdete parádní zavazadla s řadou vychytávek pro pohodlné cestování i bezpečné skladování vašich osobních věcí. Skvělou volbou budou například Brašny na moto Street Racer Travel vyrobené z kombinace materiálů EVA a polyesteru 600D. Tyto tkaniny jsou známé svou odolností vůči protržení a oděru. Brašny si snadno rozšíříte pomocí zipu a získáte tím hloubku až 23 centimetrů. Brašny jsou vyztužené, což garantuje jejich stálý tvar a snadno je přenesete v rukách i upevníte pod sedadlo. K tomu slouží dva pásky se silným suchým zipem. 

Brašny jsou opatřeny reflexními prvky a kromě zmiňovaných pásků jsou součástí balení popruh pro přenášení a popruhy k upevnění a pláštěnky. Objem jedné brašny je velkorysých 25 litrů. Rozměrově sedí pro každý stroj: 45 x 28 x 18 cm. Tyto brašny koupíte na motoshopu www.motozem.cz, popřípadě se o jejich benefitech můžete přesvědčit přímo v kamenných prodejnách v Dobré u Frýdku-Místku, v Říčanech u Prahy, Brně Modřicích nebo nově otevřené pobočce Senci na Slovensku. 

Tankvak – základní výbava

Od stejného výrobce si rozhodně musíte vyzkoušet tankvak Carry, který dokáže pojmout všechny vaše osobní věci. Velikost 35 x 23 cm je tak akorát pro přenášení i pevné uchycení na nádrži. To je zajištěno pomocí protiskluzové úpravy a magnetům. Perfektně tankvak drží na všech kovových nádržích. Výrobce vsadil na detailní zpracování a tankvak z pevného polyesteru vybavil hlavní prostornou kapsou a dvěma vnějšími kapsami na drobnosti. Nechybí samozřejmě též otvor pro navigaci nebo mobilní telefon. I tento model má praktickou rukojeť pro snadné přenášení a v balení najdete rovněž ramenní popruh a pláštěnku. Tankvak Carry nabízí objem 10 litrů. Zakoupíte ho z pohodlí domova online na motoshopu www.motozem.cz i v kamenných prodejnách MotoZemě. 

Tankvak je určitě jasnou volbou číslo jedna pro každého, kdo chce mít bezpečně uložené věci stále na očích a jezdí spíše kratší trasy. Ovšem brašny Travel už ocení i vášniví cestovatelé. MotoZem ve svém sortimentu neustále doplňuje nové modely brašen a cestovních zavazadel, s nimiž můžete doplnit svůj tankvak nebo brašny a jiná zavazadla. Brašny s možností rozšíření pořídíte za fantastických 2 799 Kč a tankvak koupíte za pouhých 1 199 Kč. Garantujeme vám, že už po první jízdě potvrdíte, že tato investice byla skvělým startem letošní sezóny.