Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Nový obchod s automobilovými díly

AutoMobilovedily24.cz, 11.5.2015

 Snad každý motorkář má i vlastní auto a občas potřebuje nějaký náhradní díl. Ti co mají hodně nové auto, nebo jim chybí čas, využijí služeb servisu. Ti co čas mají a baví je si dělat servis vlastními silami, mohou to co potřebují vyhledat  v e-shopu s cenově dostupnými autodíly.

 
V obchodě AutoMobilovedily24.cz najdete rychle a přehledně nejlepší nabídky na náhradní díly, téměř na všechny dnes i ještě nedávno dostupné automobily. Brzdové čelisti, olejový filtr, zimní a letní pneu, koncová i přední světla, gumové stěrače, sady těsnění a mnoho dalších autodílů je trvale doplňováno. Obchod se snaží držet ceny velmi nízko a zboží držet skladem k okamžitému odeslání. Na stáří vašeho vozidla záleží, ale na značce ne. Díly jsou poskytováno na téměř všechny značky a například pro vozidla Škoda jsou díly od modelu 100, 110, 1100, 105, 120, 130 až po dnešní modely. 
 
Pokud se rozhodnete pro autodíly z obchodu  AutoMobilovedily24.cz, můžete předpokládat, že kupujete nejvyšší kvalitu, kdy název výrobce je u každého produktu uveden, nakupujete za nízké ceny a také se můžete spolehnout na kvalitní historii obchodu a zavedené know-how! Tým proškolených a kvalifikovaných techniků v případě potřeby odpoví na vaše dotazy a poradí při výběru. Bude-li to možné, obchod vyhoví i specifickým přáním a dotazům, kdy můžete využít hlasové konzultace na českém telefonním čísle. 
 
Když víte co hledáte, jednoduše vyberete podle značky, modelu a typu motoru svůj vůz a zobrazí se kompletní nabídka dostupných dílů.  Krom originálních produktů je k výběru také řada různých renomovaných druhovýrobců, kteří zaručují výbornou cenu, také však nejvyšší kvalitu. Obchod AutoMobilovedily24.cz nabízí nejen rychlé dodání, ale také výhodnou vrátkovou službu, dopravní a platební servis a transparentní intuitivní proces objednávání a v neposlední řadě platné záruky a systém pro reklamace. Mnoho zahraničních zákazníků obchod vyzkoušelo a spokojeně nakoupilo. Firma má velké ambice, působí v mnoha státech Evropy a nyní vstupuje na český trh, takže ať už máte koupené starší auto přes Cars.cz, nebo nové od značkového prodejce, obchod s autodíly můžete vyzkoušet také.