Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

MotoZem představuje přilbu MT Streetfighter SV S Solid A1

motozem.cz, 8.8.2023

Představujeme Vám přilbu na motorku MT Streetfighter SV S Solid A1 v elegantní matně černé barvě, kterou lze pořídit na e-shopu motozem.cz za skvělých 3 064 Kč - https://www.motozem.cz/prilba-na-motorku-mt-streetfighter-sv-s-solid-a1-cerna-matna/.

Tato moderní přilba je vyrobená z odolného nárazuvzdorného polymeru, který zajistí vysokou míru ochrany při jízdě. Je vybavená vícedílnou výstelkou s diferencovanou hustotou EPS, což zlepšuje schopnost absorbovat energii při případném nárazu.

Jedním z praktických prvků je odnímatelná bradová část, která poskytne větší svobodu při používání přilby. Kromě toho máte možnost jednoduše odepnout čirou clonu (pozn. kouřová clona na obrázku je pouze ilustrační a není součástí balení), což umožní přizpůsobit se aktuálním světelným podmínkám.

Díky ventilaci je přilba lépe prodyšná, což zvyšuje celkový komfort během jízdy. Kšilt přilby je polohovatelný, takže si jej můžete nastavit podle Vašich preferencí.

Přilbu snadno nasadíte pomocí mikropřezky, která poskytuje bezpečné a pevné zapínání. Ať už potřebujete přilbu vyčistit nebo osvěžit, nebudete mít žádný problém, jelikož lícnice jsou odnímatelné a pratelné.

Celková hmotnost přilby činí 1500 g (+/- 50 g), čímž se zajišťuje pohodlí i při delších trasách. Přilba splňuje homologaci ECE 22.06, což znamená, že odpovídá nejnovějším bezpečnostním standardům pro motorkáře.

Je libo integrální a otevřenou přilbu v jednom jediném modelu? Přilba MT Streetfighter je pro Vás jako stvořená!