Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Indian Riders Fest 2023

Indian, 12. 5. 203

Indian Riders Fest od roku 2019 spojuje jezdce všech jazyků a kultur, kteří sdílí stejnou vášeň pro ikonickou značku Indian Motorcycle a jinak tomu nebude ani v roce 2023.

V letošním roce na Českobudějovické Výstaviště dorazilo více jak 1400 motocyklů značky Indian Motorcycle z téměř 40 zemí. Dohromady branami areálu prošlo na 3500 lidí. Díky těmto skutečnostem můžeme brát akci bezpochyby za mezinárodní událost.

Na nadcházejícím třetím ročníku IRF očekáváme návštěvnost v rozmezí 5000 - 7000 osob. Stejně jako v předešlých letech se akce uskuteční na Výstavišti v Českých Budějovicích. Termín konání bude od 9. - 11. června 2023.

Na oficiálních stránkách je stále možné zakoupit vstupenky na akci. Prodej vstupenek bude probíhat i na místě.

Ani v následujícím ročníku nebude chybět zopakování úspěšné Ladies First, což znamená že kolonu Spanilé jízdy vede skupina čistě ženské “skvadry” na Indian Motorcycle.

Otevírací doba:

Pátek 09.06. | 10:00 – 02:00
Sobota 10.06. | 09:00 – 02:00
Neděle 11.06. | 09:00 – 17:00

INDIAN RIDERS FEST není pouze pro ty, kteří přijedou na motorce. Na akci je vítána i veřejnost bez motorek.

 

Jaké novinky přinese třetí ročník

Na jezdce i návštěvníky čekají novinky v rámci doprovodného programu. V letošním roce bude celou akci doprovázet více jídla, více pití - těšit se můžete na gastro zážitky v podobě mezinárodní kuchyně, domácí kuchyně, sladkého, ale i na typické koktejlové bary, které naladí atmosféru akce.

Od pátku do neděle se můžou návštěvníci těšit na živé koncerty, kdy na páteční večer organizátoři chystají mega koncert a senzační show (prozatím jméno interpreta pro koncert nemůže být odtajněno, ale můžete se těšit na super akci).

Pro následující ročník se připravuje i nová trasa Spanilé jízdy, která bude zahájena v sobotu okolo poledne a zakončí již tradičně na historickém Náměstí Přemysla Otakara II.

V neposlední řadě jsou po celou dobu akce pro návštěvníky připraveny bohaté programy - „jízda smrti“ ve slavné show Wall of Death, demo jízdy, kaskadérská show, Rodeo Show.  Další novinky jsou pravidelně zveřejňované pořadatelem na facebookových stránkách akce „Indian Riders Fest“.

Indian Riders Fest 2023

 

AKTUALIZACE - upřesnění programu

Indian Riders Fest 2023 program