Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Ducati Tour 2023

Ducati, 31.3.2023

Letošní sezóna bude u Ducati opět bohatá na akce a události.

Před Velikonocemi, ve čtvrtek 6.dubna, otevře v Ostravě společnost AMG moto s.r.o. novou certifikovanou prodejnu Ducati. Detaily najdete na webu www.amgmoto.cz.

Sezóna u Ducati startuje 15. dubna, kdy proběhne DUCATI SEASON OPENING – zahájení sezóny navybraných dealerstvích Ducati.

Seznámení s novými modely proběhne na těchto místech: Praha (Ducati Prague), České Budějovice (G4R), Slušovice (M.C.F.) a Brno (D Moto). Uvidíte Diavel V4, Monster SP, Multistradu V4 Rally a nový Streetfighter V4 S. Součástí je i společná vyjížďka. Na všech dealerstvích je zároveň tento datum neoficiálním zahájením sezóny individuálních testovacích jízd.

Sobota 6. května – připojujeme se k celosvětové události Ducati – We Ride as One - den pro symbolickou společnou jízdu

DUCATI TOUR 2023 – 14. ročník seriálu testovacích dnů Ducati. Od konce dubna do začátku června vždy v sobotu. Na každé zastávce bude minimálně 10 testovacích motocyklů od Scramblera po Panigale V4 S.

Ochutnejte z letošní nabídky značky DUCATI! Poznejte tyto stroje v reálných podmínkách českého silničního provozu! I když třeba vůbec nezvažujete nákup nového motocyklu, neseďte doma a přijďte se seznámit se značkou DUCATI - právě pro vás je tu další ročník oblíbené DUCATI TOUR. Počtrnácté objede flotila testovacích motocyklů Českou republiku. Jednotlivé testovací dny pořádá importér MOTO ITALIA s.r.o. společně s autorizovanými dealery.

DUCATI TOUR 2023 má tyto zastávky: 

sobota 29. dubna Herink u Prahy – pořádá Ducati Prague

sobota 6. května Děčín – pořádá Profi-moto

sobota 13. května Hradec Králové – pořádá GlobalMoto

sobota 20. května Mladá Boleslav – pořádá Rossomoto MB s.r.o.

sobota 27. května Brno – pořádá D MOTO s.r.o.

sobota 3. června České Budějovice – pořádá G4R s.r.o.

sobota 10. června Slušovice – pořádá M.C.F. s.r.o.

sobota 17. června Ostrava – pořádá AMG moto s.r.o.

Během DUCATI TOUR 2023 můžete vyzkoušet kompletní nabídku značky Ducati. Jízdy budou probíhat formou individuálních, zhruba hodinových jízd po vyznačené trase v běžném provozu.

Středa 7. června 2023 – DUCATI DEN – Autodrom Most - pořádá MOTO ITALIA s.r.o. - Ducati Prague

Ani letos nebude chybět tradiční okruhový DUCATI DEN v Mostě. Zapište si do diářů datum středa 7. června 2023. Podrobnosti najdete včas na našem webu nebo FB. Sledujte nás!

Značka Ducati se dále objeví na těchto akcích:

20. – 21.5. MOTO TEST CAMP – Soběslav

27. – 28.5. LEGENDY – motoristická slavnost – Praha, výstaviště Holešovice

23. – 25.6. Adventure challenge 2023 - Milovice

Na všechny akce bude možný zápis předem prostřednictvím webových stránek www.ducati-czech.cz nebo stránek pořádajícího dealera. Sledujte web a FB, přesné podmínky účasti a detailní informace k jednotlivým akcím se zde vždy včas objeví.

Nevyhovují Vám termíny nebo nemáte rádi organizované akce? Přijďte si motocykl vyzkoušet individuálně! Ducati Prague nabízí v průběhu celé sezóny individuální testovací jízdy. Probíhají od 1.4. do 31.10. podle podmínek uvedených zde. https://www.ducati-czech.cz/testovaci-jizdy/

Rezervujte si svoji jízdu už teď na ducati@ducati-czech.cz nebo na telefonu +420 284 821 148.

Více informací najdete na www.ducati-czech.cz. MOTO ITALIA s.r.o. si vyhrazuje právo na změnu termínu, místa konání nebo prezentovaných modelů.

MOTO ITALIA s.r.o.

Průmyslová 11

102 00 Praha 10

www.ducati-czech.cz

www.ducatishop.cz

https://www.facebook.com/DucatiCzech/

https://www.instagram.com/ducaticzech/