Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

CarServis Praha nabízí motopříslušenství Wunderlich

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 2.6.2021

Uznávaná servisní firma pro motocykly BMW  - CarServis Praha - má krom oficiálního zastupení podvozkových dílů Wilbers, dlouhá léta i široký sortiment příslušenství Wunderlich. 

Wunderlich primárně vyrábí příslušenství pro motocykly BMW, proto netříští svou tvůrčí energii i na jiné značky motocyklů a pro BMW dělá prémiové komponenty se širokou škálou použití. 

Sortiment zahrnuje více než 3 800 produktů z oblasti designu, ochrany, zavazadel, podvozku, ergonomie pro všechny současné modely motocyklů BMW a mnoho starších modelových řad. Inovativní a vysoce kvalitní komponenty Wunderlich mají technologické know-how, které získaly během mnoha let samostatného vývoje konkrétního příslušenství pro motocykly BMW. Wunderlich nekompromisně dbá na nejvyšší kvalitu, nejlepší materiály, integrovaný design a nejlepší funkčnost. 

Od letošního roku dostala firma CarServis Praha díky své profesionalitě a vyhlášené kvalitě služeb od mateřské firmy Wunderlich skvělou možnost pro své zákazníky.

Sedadla a větrné štíty je možné po předchozí dohodě objednat a na svém motocyklu vyzkoušet. Díky tomu se klient přesvědčí, proč je doplňkový sortiment nezřídka funkčnější, než originál. Ne všechny skla a sedadla jsou však vhodné pro všechny modely, proto je důležité si nechat před objednávkou poradit a zjistit další potřebné informace k zapůjčení. 

Výrobci motocyklů mají kvalitní větrné štíty, ale ne všechny plní svou funkci tak dokonale, jak by někteří řidiči chtěli. Ten chce vyšší, ten zase menší a jiný ideálně co nejširší. To samé platí u sedadel. Někdo má GS, ale chce jezdit svižněji hlavně po silnici, lehčejí se posunovat na sedadle ven a zase zpátky, podle tohy kdy přijde zatáčka. I tohle umí Wunderlich vyřešit. 

Informace a telefonní kontakt získáte na www stránkách www.carservispraha.cz.

Co takhle nové sedadlo k výroční edici.

Právě včas na uvedení modelů BMW Edition 40 Years GS Edition vyrobil Wunderlich odpovídající sedadla řidiče a spolujezdce AKTIVKOMFORT.

Barevně ladí s výroční černo-žlutou kombinací, tvar a sklony jednotlivých dílů jsou pečlivě vytvořené, sedadlo je progresivně strukturované. má dvouvrstvé jádro a podporuje ergonomicky výhodné a přirozené držení zad. V sedadle je integrovaný pevnostní oblouk v přední části sedadla, který poskytuje dodatečné oporu při brzdění. Je plošší a méně výraznější než u standardních sedadel a je to dáno sportovním charakterem sedadla, který byl u tohoto produktu jasně v popředí.