Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Bunda na motorku RSA Greby

motozem.cz, 2.10.2023

Novinka v nabídce motoshopu MotoZem: RSA Greby 2 - nová moto bunda pro Vaši bezpečnost a pohodlí

MotoZem, Váš spolehlivý partner pro motorkářské potřeby, představuje svůj nejnovější přírůstek do sortimentu - RSA Greby 2, revoluční moto bundu, která zahrnuje nejmodernější technologie a trendy pro motorkáře.

Bezpečnost na prvním místě

RSA Greby 2 je vybavena certifikovanými ochrannými prvky na ramenou a loktech, které splňují CE level 1 standardy. To znamená, že Vaše klíčové části těla jsou v případě nehody dokonale chráněné. Navíc má tato bunda připravený prostor pro páteřový chránič (chránič není součástí bundy), což zvyšuje Vaši bezpečnost na silnici.

Komfort a funkčnost

Bunda RSA Greby 2 je vybavená voděodolnou membránou, která vás ochrání před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Obsahuje odnímatelnou termo vložku, která Vás zahřeje v chladných dnech, naopak v případě příznivého nebo teplejšího počasí je možné ji pohodlně vyjmout.

Pro optimální ventilaci a pohodlí během jízdy je bunda vybavená systémem AIR COOLING SYSTEM na ramenou a zádech, který zajistí dostatečný proud vzduchu. Neoprenový límec a stahovací velcro pásky na rukávech a na spodním lemu zajišťují dokonalé přizpůsobení a pohodlí při každé jízdě.

Praktičnost

RSA Greby 2 disponuje vnějšími i vnitřními praktickými kapsami, což Vám umožní snadnější uložení Vašich osobních věcí během jízdy. Krátký zip umožňuje snadné propojení bundy s kalhotami, což zvyšuje bezpečnost a pohodlí.

Styl a výběr

Tato moto bunda je k dispozici ve třech atraktivních barevných variantách: černo-šedo-fluo žlutá, černo-šedo-modrá a černo-šedá. To znamená, že si můžete vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vašemu osobnímu stylu a vkusu.

Dostupnost a cena

RSA Greby 2 můžete zakoupit ve všech kamenných prodejnách MotoZem nebo jednoduše online 

na e-shopu motozem.cz. Cena této skvělé moto bundy je dostupná za 3 199 Kč, což je optimální spojení kvality a ceny.

RSA Greby 2 je zkrátka moto bunda, která nekompromisně kombinuje bezpečnost, pohodlí a styl. Investujte do své bezpečnosti a vychutnejte si každou jízdu s touto špičkovou bundou. Vaše motorka si zaslouží to nejlepší, a RSA Greby 2 je pro ni to pravé.