Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

APRILIA & MOTO GUZZI TEST RIDES 2011

A Spirit, 11.4.2011

Vážení příznivci italských motocyklů,

zveme vás na naše již tradiční setkání APRILIA & MOTO GUZZI TEST RIDES 2011. Naším cílem je poskytnout možnost zkušebních jízd na motocyklech APRILIA a MOTO GUZZI zejména těm z Vás, kteří vážně uvažujete o pořízení nového motocyklu, ale nejste si dosud zcela jistí vlastní volbou. Věříme, že zážitky a zkušenosti z jízdy na našich motocyklech odstraní všechny vaše poslední pochybnosti.

Akci pořádáme v malebném prostředí jizerských hor v obci Kořenov na hlavním tahu E65 mezi Tanvaldem a Harrachovem a to v pátek a v sobotu 27-28. května 2011. Jako základna nám slouží tradičně náš Hotel Příchovice. Připraveny jsou celkem 3 různé trasy v délce cca 25 min jízdy po místních veřejných silnicích. Pro každý motocykl je předběžně plánováno 18 jízd za den (za předpokladu, že každý účastník dodrží časový limit 25 min. na jízdu a jednotlivé motocykly nebudou vyřazeny z jízd např. v důsledku vážnější havárie vylučující byť jen provizorní opravu a uvedení motocyklu do bezpečného provozuschopného stavu). Celkem bude tedy k dispozici předběžně 180 jízd!

Součástí akce bude také prezentace našeho interneto-kamenného motorkářského obchodu YSHOP.CZ, konkrétně např. nové kolekce:

  • ARAI – přilby (možnost vyzkoušení při testovacích jízdách)
  • DAINESE – oblečení
  • PIRELLI a METZELER - pneu
  • CARDO - komunikace