Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Nové výrobky pro cestovatele na motorkách

Redakce MotoRoute, 29.4.2015

Nabídku eshopu jsme rozšířili o pár zajímavých výrobků. Předně je to jiný typ motoatlasu Alp, tentokrát od vydavatelství Marco Polo. Od oblíbeného Motoatlasu Alpy ze švýcarského vydavatelství Hallwag se liší tím, že mapové listy jsou v šanonu (tak jako bylo dříve staré vydání od Hallwagu), má lehce méně podrobné měřítko (1:300 tis. oproti 1:275 tis.) a o něco menší územní pokrytí, zato je o dvě stovky levnější. Takže si můžete vybrat, který typ Vám více vyhovuje.

Dále zde máme motoatlas jižní části Francie od vydavatelství RV Verlag. Je to výrobek na podobném principu jako výše uvedený, tedy šanon s vyjímatelnými voděodolnými mapovými listy, vyznačenými trasami, biker-friendly ubytováním a servisy.

Německá firma Tru Virtu se zabývá výrobou hliníkových peněženek, jejichž obsah není možné na dálku skenovat ani demagnetizovat, takže Vaše platební karty apod. zůstávají v bezpečí. Pro nás motorkáře je bonusem, že peněženky chrání obsah také před nepřízní počasí. Dělají se v několika velikostech a to, že vypadají velmi stylově a jsou k dispozici v mnoha barevných provedeních, je už jen bonbónek k dobru :-).

No a nakonec tady máme něco na ozdobu - náramky s logem 12 znamení zvěrokruhu. Rozšiřují tak dřívější nabídku náramků s krevní skupinou.

 

Jednotlivé výrobky si prohlédnete zde:

Motoatlas Alpy typ B

Francie jih - motoatlas

Peněženka Tru Virtu Card Case

Peněženka Tru Virtu Credit Card Case

Peněženka Tru Virtu Cash & Cards

Peněženka Tru Virtu Money & Cards

Peněženka Tru Virtu Papers & Cards

Náramek se znamením zvěrokruhu